Brand (1)
    Afișează (178)
Preț

RON  –  RON

  • 111RON
  • 111RON
Volum
    Afișează (33)
Sex
Culoare
Discount
    Afișează (6)
Similare
AIX-F42340
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Creme si geluri

Lupta impotriva semnelor de oboseala!

Pielea delicata din jurul ochilor reactioneaza sensibilitate la influenta externa si interna este adesea prima zona a pielii in care devine vizibila prin liniile fine sau ridurile. Pentru a mentine pielea supla si plina, aruncati o privire pe fixaix la raftul crema pentru ochi.

Aceste tipuri de creme special concepute pentru zona ochilor asigura o hidratare intensa gratie ingredientelor cu origine vegetala precum avocado, alge verzi sau grau. Colagenul si acidul hialuronic, la randul lor, lupta eficient impotriva aparitiei ridurilor si a primelor semne de oboseala. Roll-on-urile ochiului sunt, de asemenea, o alternativa buna la creme si, dintr-o singura trecere, ajutata la combaterea umflaturilor si a cearcanelor, lasand un val mult mai apreciat de prospetime dupa utilizare.

AIX-F29518
0.0
EFECTE hidratează și împlinește instantaneu tenul conferă tenului un aspect radiant are un miros superb lasă tenul fin hidratează și hrănește tenul, intens și durabil protejează tenul față de influențele negative ale mediului conferă tenului o senzație de prospețime și de confort tenul rămâne suplu și catifelat la atingere nu încarcă și nu irită tenul, nu astupă porii
Aprovizionare
111 RON
30 ml (4 RON / ml)
Comentarii

Caută și găsește

Adaugă un comentariu

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați