INFORMAȚII

Alegeți produsul pe care doriți să îl cumpărați și adăugați-l în coșul de cumpărături.

Accesați coșul de cumpărături și verificați produsele adăugate. Asigurați-vă că totul este corect și apoi continuați procesul de finalizare a comenzii. De obicei, veți fi direcționat către pagina de finalizare a comenzii sau pagina de plată.

Pe pagina de finalizare a comenzii, veți găsi opțiuni de plată disponibile. Alegeți metoda de plată "Card de credit" sau "Card bancar" pentru a plăti cu cardul online.

Introduceți detaliile cardului: Veți fi rugat să introduceți informațiile cardului de credit sau cardului bancar. Aceste informații includ numele deținătorului cardului, numărul cardului, data de expirare a cardului și codul de securitate CVV (de obicei, un cod de 3 cifre de pe spatele cardului).

Verificați detaliile plății: Asigurați-vă că ați introdus corect toate detaliile cardului și că suma de plată este afișată corect. Verificați cu atenție fiecare cifră pentru a evita orice eroare.

Confirmați plata: După ce ați verificat detaliile plății și sunteți sigur că sunt corecte, apăsați butonul "finalizare comandă" pentru a finaliza procesul de plată. Este posibil să fie necesar să introduceți și un cod OTP (One-Time Password) primit prin SMS sau e-mail pentru a confirma tranzacția.

Așteptați confirmarea: După ce ați confirmat plata, așteptați câteva momente pentru ca tranzacția să fie procesată. În timpul acestui proces, site-ul sau platforma online va verifica informațiile cardului și va solicita autorizarea plății de la banca emitentă a cardului.

Confirmarea finală: După ce plata a fost procesată cu succes, veți primi o confirmare pe site-ul sau platforma online că tranzacția a fost finalizată. De asemenea, este posibil să primiți un e-mail de confirmare sau o chitanță electronică care să confirme plățile efectuate.

Este important să rețineți că pașii de mai sus pot varia în funcție de procesorul de plată implic!

Daca întâmpinați dificultăți va rugam accesați formularul de contact rapid.

Comments

No posts found

Write a review
Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați