Brand (1)
    Afișează (174)
Preț

RON  –  RON

  • 90RON
  • 90RON
Volum
    Afișează (27)
Sex
Culoare
Discount
    Afișează (7)
Similare
AIX-F42340
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Seruri ten

Esente intensive pentru ten

Ingrijire hidratanta pentru zona ochilor?

Zi sau noapte, in bibioteca fixaix gasiti cum sa aveti grija de zona ochilor fie cu geluri sau seruri fie cu creme speciale pentru ochi iar pielea dvs. este intens hidratata si, prin urmare, devine mult mai moale si ferma.

Serurile inseamna o munca mai aprofundata si pe termen lung, intr-adevar, deosebit de eficiente pe pielea matura, serurile intaresc pielea de sub ochi si astfel reduc liniile fine, pielea este astfel mai ferma si mai fina la atingere si va permite sa luptati impotriva imbatranirii pielii.

Sfatul fixaix de utilizare:

Pentru a incepe ziua cu un aspect alert si relaxat, aplicati o picatura de crema in jurul ochiului, apoi dinspre pleoapa mobila spre exterior pentru un efect antirid accentuat, bateti cu degetele inelare crema din zona inferioara a ochilor prin masare, stimulati circulatia sangelui si totodata procesul de regenerare.

Seara inainte de culcare, repetati operatia, de data aceasta tot din biblioteca noastra cu o crema de noapte cu ajutorul mastilor si plasturilor pentru ochi, valorificati si mai mult puterea odihnei nocturne si va puteti bucura de o piele stralucitoare plina de prospetime si tinerete in dimineata urmatoare.

AIX_50003505
0.0
Soria Natural resverasor 600 mg 60 comp
Stoc: 5 Produs(e)
90 RON
3 buc (30 RON / buc)
Comentarii

Caută și găsește

Adaugă un comentariu

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați