Filtrează caracteristicile
Brand (1)
    Afișează (267)
Preț

RON  –  RON

  • 65RON
  • 204RON
Culoare
Discount
    Afișează (11)
Rating 4+
Certificat
    Afișează (5)
Clasificare
    Afișează (8)

MACHIAJ ȘI COSMETICĂ DECORATIVĂ

Incalzeste-ti tenul, lumineaza-ti ochii, contureaza-ti buzele!

1.Fardurile de ochi sunt extrem de variate în funcție de nuanțe, intensitate sau textură. Există farduri mate, sidefate, glitter, texturi umede, cremoase sau uscate. Puteți combina nuantele conform propriilor dorințe și stilului abordat. Specialiștii recomandă alegerea nuanțelor potrivite, în funcție de culoare și forma ochilor un machiaj potrivit formei de ochi si efectului pe care dorim sa-l obtinem. Pentru zi, nuanțele pastelate și calde sunt recomandate, iar pentru seară puteți folosi culori strălucitoare intense și puternic pigmentate.

2.Creionul dermatograf si eyelinerul ofera un look dramatic machiaj oricărui. Pentru a realiza un machiaj clasic optati pentru negru, dar nu spuneti "NU" inovatiilor colorate. Pentru un aspect mai casual, tineresc și versatil puteti alege creioane de diverse culori, atât pe pleoapa inferioară, cât și pe cea superioară. Creionul alb-murdar, crem, nuantele de pastel deschis, sau nuantele vibrante sunt minunate pentru aplicarea la baza genelor inferioare. Astfel, ochii par mai mari și mai expresivi.

Alegeți texturi cremoase pentru o aplicare ușoară și perfectă.

3.Se spune că rimelul este cel mai important element al machiajului. Adesea, oferind volum și intensitate datorita pigmentilor ce imbraca geana naturala. Efectul dat de simpla aplicare a rimelului este neasteptat, parand ca deja ai un machiaj extravagant! Specialiștii recomandă alegerea texturilor blande dar rezistente, spunand ca o mascara impermeabilă trebuie aplicată doar în caz de necesitate, ci nu cu uz zilnic, altfel riscați să produceți, prin demachiere, daune firelor. Alegeți compoziții inofensive, hipoalergenice și testate dermatologic deoarece zona ochilor este sensibilă. Mai mult decât atât, pentru a nu simți disconfort în cazul în care produsul pătrunde în ochi, optați pentru ingrediente naturale.

4.Buzele necesita de asemenea atentie. Inainte de aplicarea unui ruj sau creion se recoamanda folosirea unui balsam hidratant. Acesta se poate pastra de sine statator sau se poate indeparta lasand loc unui creion pentru contur, unui ruj stick, unui gloss, unui ruj mat sau oricariui ruj cu textura lichida.

5.Sprancenele sunt forte importante, fiind considerate "rama feței". Pentru a le corecta ne putem ajuta de un creion, un gel care sa netezeasca firele, o ceara transparenta, un gel colorat, ori putem aduga un gel cu fibre acolo unde golurile sunt vizibile. Pentru o solutie de lunga durata se poate apela la vopsirea, laminarea sau tatuarea lor, insa conturarea cu produse cosmetice ofera flexibilitate si puteti alege oricand un alt look.

6.Tenul este cel mai important pentru ca machiajul sa fie armonios. Indiferent de finish-ul ales- mat, glowy, satinat, este foarte importanta ca fondul de ten sa fie potrivit tipului nostru de piele (piele mixta, piele uscata, piele cu tendinta de ingrasare). Un primer constituie o baza ce pregteste pielea pentru restul produselor si are un rol important in aspectul final al machiajului. Un BB, un CC cream sau un fond de zece cu textura lejera sunt cele mai potrivite pentru un machiaj natural de zi. Pentru extra acoperire se poate aplica un corector. Se pot folosi pentru conturare si iluminare atat produse cremoase cat si produse tip pudra.

Manichiura/pedichiura perfecta

Unghiile ingrijite reprezinta cartea de vizita perfecta pentru femei. Nu are importanta daca vorbim de o manechiura clasica cu oja sau o manechiura cu gel, important este ca unghiile si cuticulele sa fie stilizate corect si constant. Tehnologiile moderne au patentat oje cu aplicare clasica ce se comporta ca o oja semipermanenta sau ca o manechiura cu gel. Foarte importanta este hidratarea mainilor, pentru a le pastra catifelate si ferite de actiunile detergentilor duri sau ale factorilor externi.

Accesorii Make-up

Majoritatea paletelor de farduri sunt deja dotate cu un aplicator, insa asta nu inseamna ca reprezinta si cea mai inspirata solutie. De regula producatorii pun accentul pe calitatea fardului, intensitatea pigmentului, nicidecum pe calitatea pensulelor.

Pentru a obtine un look fara cusur, pensulele si accesoriile de machiaj sunt mai mult decat necesare. Fiecare accesoriu este special creat pentru a-si indeplini scopul. In cazul aspectului fondului de ten, acesta este foarte diferit in functie de modul in care a fost aplicat, putem distinge cu usurinta un fond de ten aplicat cu degetele, cu buretelul sau cu o pensula. Genele rimelate vor arata mai bine daca s-a folosit un ondulator, iar intensitatea fardului de ochi poate fi influentata de materialul din care este facuta pensula.

Set-uri cu produse cosmetice si produse de makeup

Seturile pentru make-up sunt ideale pentru a avea la indemana in permanenta toate produsele necesare pentru realizarea machiajului perfect.

AIX_164029
0.0
Iko organizador maquillaje girarotio con estantes #transparente
Stoc: 1 Produs(e)
204 RON
1 buc (204 RON / buc)
AIX_164020
0.0
Iko organizador maquillaje giratorio #negro
Aprovizionare
93 RON
1 buc (93 RON / buc)
AIX_164015
0.0
Iko organizador maquillaje #rosa
Aprovizionare
65 RON
1 buc (65 RON / buc)
AIX_164030
0.0
Iko organizador maquillaje rectangular con cajen
Stoc: 3 Produs(e)
156 RON
1 buc (156 RON / buc)
AIX_164016
0.0
Iko organizador maquillaje #verde
Aprovizionare
88 RON
1 buc (88 RON / buc)
AIX_164021
0.0
Iko organizador maquillaje giratorio #rosa
Aprovizionare
93 RON
1 buc (93 RON / buc)
AIX_164019
0.0
Iko organizador maquillaje giratorio #blanco
Aprovizionare
93 RON
1 buc (93 RON / buc)
AIX_164012
0.0
Iko organizador maquillaje #blanco
Aprovizionare
65 RON
1 buc (65 RON / buc)
AIX_164013
0.0
Iko organizador maquillaje #celeste
Aprovizionare
65 RON
1 buc (65 RON / buc)
Comentarii
Adaugă un comentariu
Cele mai vândute acum
Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați