Brand
    Afișează (112)
Preț

RON  –  RON

  • 11RON
  • 1400RON
Volum
    Afișează (48)
Sex
Culoare
Discount
Similare
AIX-F42340
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Vitamine si suplimente alimentare

Suplimente alimentare:

1.Vitamina C

Este primul loc in ceea ce priveste sustinerea sanatatii imune in organism, actioneaza ca un antioxidant, actionand pentru a proteja celulele de daunele provocate de radicalii liberi si in plus, vitamina C ajuta organismul sa produca colagen si sa-si imbunatateasca absorbtia fierului din alimentele pe baza de planta care ajuta sistemul imunitar, astfel si sa-si poata face treaba. Fructele si legumele, ardeii grasi verzi, citricele, capsunile, broccoli, legumele cu frunze verzi, sunt surse excelente de vitamina C. insa  daca nu este suficient in dieta ta, un supliment alimentar poate acoperi baza pentru tine, prin tablete masticabile bogate in vitamine, asadar, nu este  o sarcina complicata.

2.ZINC

Langa sprijinul imun zincul participa la majoritatea proceselor metabolice din corpul uman. Acesta este un rol cheie in metabolismul carbohidratilor, folosind glucozele si productia de insulina, participa la sinteza colagenului si este un nutrient esential pentru formarea matricei osoase si in plus zincul ajuta la rezistenta naturala a organismului. Zincul se gaseste in multe alimente, cum ar fi carnea rosie, pasarile de curte si fructele de mare, unele alimente pe baza de plante, cum ar fi fasolea, nucile, cerealele integrate si lactatele, contin, de asemenea, zinc, cerealele imbogatite contin si zinc, pe langa acelea care sunt prezente prin mai toate suplimentare alimentare multivitamina/minerale si sunt disponibile doar ca supliment alimentar.

3.VITAMINA A

Vitamina A este asociata cel mai adesea cu vederea, dar rolul sau depaseste cu multa vederea cand vine vorba de corpul tau, face putin din toate si are un rol important in exprimarea genelor, ceea ce trebuie sa influenteze corpul prin reglarea genelor. In plus, vitamina A joaca un rol important in mentinerea captuselilor pielii si a corpului, a apararii imune si a reproducatorilor exista cercetari considerabile care sustin necesitatea vitaminelor A in reglarea genelor implicate in sanatate imuna. Pentru a va asigura ca trebuie sa fie suficient de vitamina A, mancati multe legume cu frunze verzi, broccoli, morcovi si dovlecei. Cerealele fortificate pentru micul dejun, produsele lactate si unele tipuri de peste, cum ar fi somonul, va pot ajuta, de asemenea, sa va satisfaceti nevoile zilnice. Desigur, puteti lua si vitamina A ca supliment alimentar, de obicei sub forma de acetat de retinil sau palmitat de retinil, beta-caroten sau o combinatie din majoritatea suplimentara multivitaminice sunt,formulate pentru a include vitamina A.

4.VITAMINA D

Vitamina D poate fi numita vitamina, dar actioneaza si ca hormon, participand la multe functii ale corpului. Vitamina D ajuta la mentinerea oaselor puternice, ajuta muschii sa se miste si ati ghicit-o, de asemenea, va puteti folosi sistemul imunitar. Pastrarea corpului cu cantitati adecvate de vitamina D va poate ajuta sa va imbunatatiti sanatatea imuna. Foarte putine alimente contin vitamina D in mod natural dar sunt alimentele imbogatite, cum ar fi laptele, precum si unii pesti grasi, cum ar fi somonul, macroul si tonul, sunt printre cele mai bune surse de hrana datorita surselor alimentare limitate, suplimentar de vitamina D sunt destul de populare, poate fi gasit in doua forme diferite, D2 si D3, si ambele s-au dovedit a creste nivelul de vitamina D din sange.

5.VITAMINA B6

Vitamina B6 sau piridoxina este un nutrient important, cu o gama larga de functii in organism, de fapt, organismul are nevoie de vitamina B6 pentru mai mult de o suta de reactii enzimatice implicate in metabolism. Acesta este un rol important in metabolismul proteinelor si este implicat in mai multe roluri legate de functii imune. Vitamina B6 provine dintr-o varietate de alimente din dieta dvs., inclusiv pasari de curte, peste, cartofi, legume cu amidon si fructe non-citrice. Vitamina B6 se gaseste si in majoritatea suplimentara multivitaminice si minerale, ca parte a unei vitamine din complexul B sau singura, sub forma de clorhidrat de piridoxina.

6. VITAMINA E

Cautati un alt antioxidant puternic? Trebuie sa incercati vitamina E pentru ca functioneaza in organism pentru a proteja celulele de daunele provocate de radicalii liberi. Celulele folosesc vitamina E pentru a interactiona intre ele si pentru a indeplini functii importante, organismul foloseste vitamina E pentru a va ajuta sa va stimulati fondul imunitar. Uleiurile vegetale, nucile, semintele si legumele cu frunze verzi sunt surse bune de vitamina E  cereale pentru micul dejun, margarine si alte alimente au adaugat vitamina E in timpul fabricatiei-inca un motiv pentru a citi etichete! Majoritatea suplimentara multivitaminice include vitamina E ca parte a formulelor dar puteti lua vitamina E intr-un supliment alimentar bazat pe plante care este mult mai sanatos pentru metabolismul uman.

7.PROBIOTICE

Daca doriti sa va faceti si mai mult pentru a va sprijini sanatatea imuna, asigurati-va ca puteti urma instinctele! Tractul digestiv serveste ca organ imunitar protejand corpul de microbi potential daunatori care au fost consumati probioticele sunt cunoscute pentru rolul lor pozitiv in sustinerea sanatatii digestive, dar cercetarile sugereaza ca unele tulpini de probiotice sprijina si sanatatea imuna. Puteti gasi probiotice in alimente fermentate, cum ar fi iaurt, varza sau kombucha insa  probioticele sunt disponibile si ca supliment alimentar. Si pentru un sprijin si mai mare, puteti gasi probiotice care sunt formulate in vitamina C, vitamina D si zinc dar daca probiotice care au fost studiate clinic, sunt garantate ca sunt vii si active.

8.COMPLEX IMUNITAR

Este posibil sa nu va ganditi la ciuperci atunci cand cautati suplimente imune pentru sanatate, dar aceasta combinatie de sapte ciuperci si alte ingrediente ofera un sprijin imunitar puternic. Complexul imun fungic include Wellmune, un beta-glucan dintr-o tulpina proprietara de drojdie de brutar care nu este OMG (Sacchromyces cerevisiae) si este studiat clinic pentru a sustine functia imuna. Beta-glucanii pot fi obtinuti si din multe tipuri de ciuperci complexul imunitar contine ciuperci praf, inclusiv maitake, reishi, coama leului si codyceps. Aceasta formula include, de asemenea, extract de soc si vitamina C, un puternic antioxidant care va ajuta sa va consolidati sistemul imunitar.

9.FOCUS PENTRU DORMIT

Somnul suficient este foarte important pentru starea generala de sanatate. Studiile arata ca persoanele care nu dorm bine au mai putine sanse sa se simta mai bine somnul si ritmul circadin va pot influenta sanatatea imuna la adultii cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani ar trebui sa urmareasca sa doarma 7-9 ore pe noapte. Daca aveti nevoie de ajutor pentru a mentine un somn odihnitor, incercati melatonina si cautati un supliment care sa va ajute sa va relaxati, sa dormiti si sa visati usor.

AIX-F21841
0.0
THE CAPSOUL functional superdiet 100 gr
Aprovizionare
65 RON
100 g (1 RON / g)
AIX-F30081
0.0
Suplimente alimenatre!
Aprovizionare
1102 RON 700 RON
3 buc (233 RON / buc)
AIX-F19177
0.0
Triptofan cu melatonină + magneziu și VIT.B6 de la ANA MARÍA LAJUSTICIA. Triptofanul cu Melatonină + Magneziu și Vitamina B6 este un supliment alimentar care ajută la îmbunătățirea odihnei și a ritmului natural circadian al corpului și minții. Este o combinație ideală pentru odihnă, deoarece nu este doar o sursă directă de melatonină exogenă, ci și, combinată cu triptofan, magneziu și vitamina B6, se stimulează sinteza endogenă a serotoninei și melatoninei. Melatonina stimulează, de asemenea, producția de hormon de creștere, are proprietăți antioxidante și neuro-protectoare. Îmbunătățește calitatea somnului și întărește sistemul imunitar. Combinația cu triptofan ajută la producția sa în organism. Magneziul și vitamina B6 ajută la recuperare și odihnă neuromusculară, reducând contracturile și relaxând mușchii pentru o odihnă mai mare.
Aprovizionare
80 RON
3 buc (27 RON / buc)
AIX-F17665
0.0
Set suplimente alimentare Frederic M, pentru eliminarea toxinelor, Aloel 200ml, Naturodetox 14 pliculete, Burner 360 90 capsule, Masa de buzunar de vanilia 7 pliculete
Stoc: 65 Produs(e)
1500 RON 1400 RON
100 ml (14 RON / ml)
AIX-F27575
0.0
Din momentul in care intram in sala de sport si incepem sa nu antrenam din greu, devine tentant să încercam tot felul tot felul de suplimente nutritive, în speranța unei transformări magice peste noapte. Decât sa încărcat tot felul de suplimente nutritive ce par sa fie populare în sala...
Aprovizionare
135 RON 125 RON
1 ml (125 RON / ml)
AIX-F27578
0.0
DRASANVI collmar beauty hidrolizat colagen marin cu aroma de fructe de padure 275 gr
Aprovizionare
169 RON 163 RON
3 buc (54 RON / buc)
AIX-F27250
0.0
Beneficii: - o sursa bogata in carbohidrati;  - contine vitamine si minerale;  - asigura energie organismului in timpul antrenamentelor. Mod de administrare: Se amesteca 1 portie de supliment (50g) in 100 ml apa si se administreaza cu 30 minute inainte de inceperea antrenamentului si la finalizarea acestuia. Se recomanda consumul a 2-4 portii pe zi, in functie de numarul orelor de antrenament si greutatea corporala. 
Stoc: 11 Produs(e)
55 RON
3 buc (18 RON / buc)
AIX-F27373
0.0
Din momentul in care intram in sala de sport si incepem sa ne antrenam din greu, devine tentant să încercam tot felul tot felul de suplimente nutritive, în speranța unei transformări magice peste noapte. Decât sa încărcam tot felul de suplimente nutritive ce par sa fie populare în sala...
Aprovizionare
83 RON 72 RON
100 ml (1 RON / ml)
AIX-F17662
0.0
Set supliment alimentare Frederic M,e pentru piele HYALURO 2e 60 capsule,e ELASTICAREe 14 pliculete,e BEBIOe 30 ml
Stoc: 65 Produs(e)
1300 RON
100 ml (13 RON / ml)
AIX-F17669
0.0
Set pentru slabit ,cu aroma de vanilie   Cel mai important atu in atingerea obiectivelor tale este determinarea ta. Programul Body Boost va ofera sa va gestionati greutatea, hidratarea si energia prin patru formule vizate: - Controlul greutatii dvs. cu Burner 360 pentru...
Stoc: 65 Produs(e)
1300 RON
100 ml (13 RON / ml)
AIX-F27385
0.0
Din momentul in care intram in sala de sport si incepem sa nu antrenam din greu, devine tentant să încercam tot felul tot felul de suplimente nutritive, în speranța unei transformări magice peste noapte. Decât sa încărcat tot felul de suplimente nutritive ce par sa fie populare în...
Aprovizionare
239 RON 206 RON
3 buc (69 RON / buc)
AIX-F30088
0.0
Ymea Silhouette este un produs natural care vă ajută să faceți față simptomelor menopauzei și să vă mențineți silueta datorită acțiunii sale duble unice. Toate extractele vegetale utilizate în produsele Ymea sunt bine tolerate și potrivite pentru utilizarea pe termen lung, astfel încât să...
Aprovizionare
142 RON 141 RON
3 buc (47 RON / buc)
AIX-F29533
0.0
Omega-3 este un acid gras esențial care nu poate fi produs de corp și, prin urmare, trebuie asimilat din hrană. Se gaseste mod version naturale în uleiul de Pește - așadar, crasnii fi Dificil asimilezi Să Suficient Doar DIN hrana consumată. Un acid gras esențial EPA și DHA...
Aprovizionare
50 RON
3 buc (17 RON / buc)
AIX-F17663
0.0
Set suplimente alimentare Frederic M, pentru eliminarea toxinelor, Aloel 200ml, Naturodetox 14 pliculete, Burner 360 90 capsule, Masa de buzunar dee  ciocolata 7e e pliculete
Stoc: 65 Produs(e)
1500 RON 1400 RON
100 ml (14 RON / ml)
AIX-F26892
0.0
Din momentul in care intram in sala de sport si incepem sa nu antrenam din greu, devine tentant să încercam tot felul tot felul de suplimente nutritive, în speranța unei transformări magice peste noapte. Decât sa încărcat tot felul de suplimente nutritive ce par sa fie...
Aprovizionare
125 RON 112 RON
3 buc (37 RON / buc)
AIX-F27249
0.0
Beneficii: - o sursa bogata in carbohidrati;  - contine vitamine si minerale;  - asigura energie organismului in timpul antrenamentelor. Mod de administrare: Se amesteca 1 portie de supliment (50g) in 100 ml apa si se administreaza cu 30 minute inainte de inceperea antrenamentului si la finalizarea acestuia. Se recomanda consumul a 2-4 portii pe zi, in functie de numarul orelor de antrenament si greutatea corporala. 
Aprovizionare
41 RON 40 RON
3 buc (13 RON / buc)
AIX-F27311
0.0
ALL DAY ENERGY vitamins minerals 90 caps
Aprovizionare
120 RON
3 buc (40 RON / buc)
AIX-F29845
0.0
SANON Valerian de la SANON. Valeriana (Valeriana officinalis) este o plantă medicinală utilizată în mod tradițional pentru tratarea numeroaselor probleme de sănătate, în principal a celor legate de stările de excitare nervoasă. Valeriana are proprietăți sedative, antiinflamatorii,...
Aprovizionare
71 RON
3 buc (24 RON / buc)
AIX-F27264
0.0
Din momentul in care intram in sala de sport si incepem sa nu antrenam din greu, devine tentant să încercam tot felul tot felul de suplimente nutritive, în speranța unei transformări magice peste noapte. Decât sa încărcat tot felul de suplimente nutritive ce par sa fie populare în sala...
Aprovizionare
120 RON
3 buc (40 RON / buc)
Arată urmatoarele 19 produse
Comentarii

Caută și găsește

Adaugă un comentariu

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați