AIX-F29581

Dental guard protect

426 RON
467 RON
100 ml (4 RON / ml)
Reducere: 41 RON
Aprovizionare
Impartaseste frumusetea ta si raspandeste bucurie!
60 zile
Prețul în puncte: 426 puncte
Puncte: 10 puncte
  • Livrare rapidă
  • Deschiderea coletului la livrare

Compoziție

Note varf

mandarina de Italia, limette, ananas

Note inima

muscata, turta dulce, lavanda

Note baza

vanilie, lemn de cedru, cihlimbar

Grupe de parfumuri

orientale, picante

Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream 

Chiar și prezența dvs., oriunde v-ați afla, va deveni la fel de magică precum străzile din Roma, atunci când soarele iese la iveală. Apa de toaletă pentru bărbați, Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream va scoate în evidență energia dvs. interioară și hotărârea. Mulțumită acesteia, toată lumea vă va remarca prezența.

  • un parfum oriental, cu tonuri picante și lemnoase
  • lansat în duet cu apa de parfum pentru femei Valentino
  • acest parfum este întruchipat de Anwar Hadid, fratele top-modelului Gigi Hadid

Compoziția parfumului
Încă de la primele note, simțurile dvs. vor fi cucerite de mirosul mandarinei italiene. După scurt timp, apar proaspăta lămâie mexicană și ananasul, care adaugă o doză de optimism compoziției. Începe apoi să se dezvăluie aroma de plante a lavandei și a geraniului, completate de scorțișoară, cu cardamon, nucșoară și o nuanță ascunsă, de fum oriental. În a treia etapă își fac apariția combinația de vanilie, cu tonuri de ambră și de lemn, împreună cu izbitorul cedru, care reprezintă nota finală.

Povestea parfumului
Pentru a crea parfumul Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream, cele două parfumiere Julie Macé și Violaine Colas au fost inspirate de lumina Romei, care dezvăluie caracteristicile tipice unui bărbat născut în această metropolă plină de energie. Culoarea caracteristică a parfumului este galbenul, culoarea tipică Romei.

De aceea, această culoare nu poate lipsi de pe flacon. În plus, acesta este decorat și cu ținte, simbolul tipic al casei de parfum Valentino. Acest simbol apare mai întâi în bisericile italiene și apoi se dezvăluie și pe accesoriile din piele. Conferă acestei ape de toaletă senzuale un element modern și ușor punk.

Despre brand Valentino

Brandul de renume mondial Valentino poartă numele fondatorului său - legendarul Valentino Garavani, născut în 1932, în Voghera, Italia. Acest bărbat neobişnuit de talentat a câştigat încă din studenţie prestigiosul concurs de design International Wool Secretariat. Datorită acestui premiu, a primit oferta de a lucra pentru casa de modă franceză Jean Desses, împreună cu celebrul Guy Laroche. 
Filozofia lui Valentino este destul de simplă. „Știu ce doresc femeile“, a spus odată. „Ele doresc să fie frumoase“. În anul 1960, a deschis un salon pe Via Condotti din Roma şi acolo a prezentat prima sa colecţie. Aceasta a înregistrat un succes imens. A atras şi interesul actriţei Elizabeth Taylor, care, în acea vreme, turna în Italia unul dintre filmele sale. Ea a devenit pe viaţă o admiratoare a creaţiilor lui Valentino.
La sfârşitul anilor optzeci, Valentino început să producă parfumuri de lux - iniţial în colaborare cu Procter & Gamble, iar ulterior cu Puig. Sunt senzuale, elegante, neconvenţionale, romantice şi îndrăzneţe. O menţiune specială merită şi flacoanele acestora. De exemplu, flaconul apei de parfum Valentina, al cărui gât este decorat cu o perlă neagră şi cu un inel de argint, poate fi considerat o capodoperă a genului. 
La crearea parfumului Valentino au participat şi participă parfumieri renumiţi, precum Ilias Ermenidis, Francoise Caron, Alberto Morillas, Givaudan, Antoine Lie sau Cecile Matton. Valentino se mândreşte cu faptul că satisface cei mai pretenţioşi clienţi, din aproape toate grupurile de vârstă. Din bogata sa ofertă îşi pot alege parfumul favorit atât femeile tinere, cât şi domnii mai în vârstă. 
Valentino mai oferă şi geluri de duş, lapte de corp, loţiuni după ras, rujuri şi alte produse cosmetice de cea mai înaltă calitate. 
Brandul Valentino îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care cred că viaţa trebuie să fie savurată la maxim, care nu fac nimic pe jumătate şi care nu se mulţumesc cu puţin, ci doresc să-şi scoată în evidenţă stilul şi tânjesc după exclusivitate şi prestigiu social.  


Brand
Valentino
Sex
Masculin
Volum
100 ml
Culoare
 Multicolor
EAN
3614273261425
Despre
Miros persistent
Material folosit
Sticla & plastic & carton.
Intensitate
Uz zilnic
Reducere
  • sub 5%
Style
New
Testat-certificat
Cruerlty free
Textura
-
Clasificare
Middl Market
Lungime
470
Lățime
440
Înălțime
200
Afișează similare
AIX-F19567
Note varf: mandarin, aldehide, ghimbir Note inima: floare de portocal, iasomie Sambac Note baza: tonuri lemnoase, vanilie, frisca, benzoin, casmir Grupe de parfumuri: orientale, florale
Cod-inventar10 BrandJean Paul Gaultier SexFeminin Volum100 ml CuloareMulticolor
613 RON 510 RON
Reducere: 103 RON
100 ml (5 RON / ml)
Stoc: 86 Produs(e)
AIX-F33638
Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.
Cod-inventar89 BrandPaco Rabanne SexMasculin Volum50 ml CuloareMulticolor
565 RON 387 RON
Reducere: 178 RON
50 ml (8 RON / ml)
Stoc: 45 Produs(e)

"1 million parfum spray 50 ml" TVA inclus.

0.0
AIX-F42614
Calendarul Advent pentru machiaj de la Maybelline New York este aici! Incepe numaratoarea inversa pentru a-ti crea aspectul de Craciun! De ce sa astepti Craciunul pentru a-ti primi cadourile cand poti face din fiecare zi o sarbatoare? Calendarul Advent Maybelline New York contine 24 de...
Cod-inventar67 BrandMaybelline SexFeminin Volum150 ml Material folositPlastic
499 RON
50 ml (10 RON / ml)
Stoc: 25 Produs(e)

"Maybelline advent calendar new" TVA inclus.

0.0
AIX-F41591
Cod-inventar44 BrandBaByliss SexUnisex Volum500 ml CuloareMulticolor
517 RON 415 RON
Reducere: 102 RON
500 ml (1 RON / ml)
Stoc: 13 Produs(e)

"Oglinda de machiaj cu doua fete 9436E led" TVA inclus.

0.0
AIX-F41589
Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Zona corporala Par Tip produs Perie rotativa Sfat de utilizare Uz casnic Utilizare Par uscat Par umed Destinat pentru Ondulare Uscare Beneficii Buton Pornit / Oprit Functii Ionizare Aer rece Schimbare sens rotatie Tehnologie Plasma avansată Numar capete incluse 1 Culoare Bleu Pachet Continut 1 x Perie rotativa CARACTERISTICI TEHNICE Putere 700 W Trepte temperatura 2 Trepte de viteza 2 Tip alimentare La retea DIMENSIUNI Diametru 9,5 cm Lungime 390 mm Lungime cablu 2,5 m Greutate 0,58 Kg
Cod-inventar44 BrandBaByliss SexUnisex Volum500 ml CuloareMulticolor
844 RON 372 RON
Reducere: 472 RON
500 ml (1 RON / ml)
Stoc: 3 Produs(e)

"Cepillo de aire giratorio As773E hydro-fusion big hair" TVA inclus.

Nici un comentariu găsit

Livrare produs

Comanda va fi livrata in 2 si maxim 10 zile lucratoare prin curier rapid, in functie de adresa si de fluxul de lucru. Termenul de livrare poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului international, lucram direct cu depozite internationale tocmai pentru a nu avea incertitudine in calitatea sau originalitatea produselor comandate vedeți mai multe detalii aici...

Retur

Acceptam retur timp de 60 zile pentru toate comenzile făcute pe platforma fixaix.

În cazul în care produsele prezintă un defect la livrare, putem conveni cu privire la compensație sub forma unui voucher. Aveți dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma înlocuirii sau chiar daca este posibil repararea acestuia. În situația în care eliminarea defectului este imposibilă sau nerealizabilă pentru noi, aveți dreptul de a revendica reducerea prețului de achiziție și, dacă defectul este substanțial, vă puteți, de asemenea, retrage din acordul de cumpărare, mai multe detalii aici...

Culisele frumuseții
  • Populare pe la noi
  • Promoție
  • Vizualizări recente
 
 
 
V-ar mai putea interesa
Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați