Parfumuri- Parfumuri si seturi- Fixaix                         

 Pentru un barbat,  o femeie sau pentru un copil, o cutie ce contine parfum este un cadou ideal. Alegeti o cutie care contine sticla de parfum preferat si produsele cosmetice asociate: gel de dus, lapte de corp, balsam dupa barbierit, parfum spray, parfumul in format mini sau chiar insotit de produse de machiaj din aceeasi gama.

    Ambalat intr-o cutie eleganta, alegeti un set cadou care sa reflecte persoana careia i-l oferiti. Indreptati-va spre arome dulci si florale pentru romantici, mirosurile de citrice sau mai lemnoase se vor potrivi oamenilor sportivi si dinamici. Notele de chihlimbar si orientale, la randul lor, evidentiaza latura senzuala si seducatoare. Daca oferiti o cutie de parfum pentru un copil sau un adolescent tanar, alegeti parfumuri clasice, fructate, dulci sau subtile.

Idei pentru un cadou perfect?

Alegeti parfumul preferat ce formeaza un set cadou alaturi de produse din aceeasi gama, intr-o cutie de prezentare excelenta. Nu ezitati sa alegeti cadouri parfumate pentru toate persoanele dragi din viata dumneavoastra.

Cele mai mari branduri de parfumuri si seturi diversificate sunt adunate intr-un singur loc, in portofoliul de produse fixaix.ro!Recenzii

Scrie un comentariu