Noutăți din lumea frumuseții

GUERLAIN Champs-Élysées, Apa de toaleta pentru femei, 50 ml

24404
Feminin
3346470244047
50 ml
Card de fidelitate !
299.99 RON
269.99 RON
10 zile

Scurta descriere

Note varf:

floare de migdale, coacaze negre, trandafir

Note inima:

mimoza

Note baza:

seminte de hibiscus, lemn de migdale

Grupe de parfumuri :de fructe, florale

GUERLAIN Champs-Élysées, Apa de toaleta pentru femei, 50 ml
GUERLAIN Champs-Élysées, Apa de toaleta pentru femei, 50 ml
  • Specificatii

Descriere


GUERLAIN Champs-Élysées,Apa de toaleta pentru femei, 50 ml

 GUERLAIN Champs-Élysées 

Porniți într-o plimbare romantică, parfumată cu flori de primăvară. Apa de toaletă pentru femei Champs-Elysées vă transportă pe cel mai renumit bulevard parizian, tivit cu flori. Acest parfum luminos vă învăluie într-o aură florală, care vă subliniază perfect frumusețea feminină.

  • un parfum luminos, de flori și fructe, cu accente orientale
  • vă subliniază latura romantică, dar și pe cea îndrăzneață
  • farmecă femeile încă din anul 1996

Compoziția parfumului
Inițial, vă fascinează cu neașteptata armonie dintre coacăzele negre, florile gingașe de migdal și grațiosul trandafir. Apoi vine rândul notei principale să înflorească în toată frumusețea sa – îmbătătoarea mimoză, care aduce compoziției o delicioasă armonie. Senzualitatea compoziției parfumate stă pe o bază seducătoare de hibiscus, cu acorduri de migdal lemnoase și profunde.

Povestea parfumului
Aroma delicată și dulce a mimozei o inundă cu bucurie și optimism atât pe cea care o folosește, cât și pe anturajul acesteia. Mimoza este nota principală a parfumului pentru femei Guerlain Champs-Elysées, farmecul acestei flori fiind evidențiat pentru prima dată chiar în acest parfum. Ca soarele de primăvară, vă transmite energie în orice moment al anului.

Flaconul respectă designul tradițional Bee Bottle, a cărui formă originală a fost creată în 1853 de însuși Pierre-François-Pascal Guerlain. Albina reprezintă întreaga casă de modă, ca simbol al tradiției și al muncii intense. Sunt exact 69 de albinuțe pe tot flaconul.

Notă importantă

Inflamabil.

Despre brand GUERLAIN

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.


Produse similare

  COD Cantitate Disponibilitate Pret  
Carolina Herrera CH Apa de Toaleta pentru femei ,30 ml
07176
30 ml
197.99 RON
GUERLAIN Chamade Apa de Toaleta, oriental, pentru femei ,75 ml
645643
269.99 RON
GUERLAIN Aqua Allegoria Pera Granita Apa de Toaleta pentru femei , 75 ml
30890
269.99 RON
Lancôme Ô de Lancôme Apa de Toaleta pentru femei ,200 ml
91894
200 ml
314.99 RON

Reviews

Recenzii

5  /  1 recenzie
Comentariu: Excelent! O alegere inspirata pentru un cadou

Te-ar mai putea interesa