Par- Produse electronice- Uscatoare de par- fixaix

Uscatoare de par

Uscatorul de par sau feon cum il denumim noi a evoluat foarte mult si astazi putem avea un uscator de par profesional acasa pentru un rezultat demn de salonul dvs. de coafura. Exista trei tipuri de motor: DC, clasic pentru uz ocazional, AC, profesional pentru uzul dvs. zilnic si digital, pentru uz automat la nivelul scalpului, astfel ca acestea pot fi folosite pentru a va deteriora parul. Functia ionica previne electricitatea si cretul, descopera o gama variata internationala de placi de indreptat parul, ondulatoare de par, piepteni si perii, feoane si uscatoare profesionale de par dar si multe altele in cele mai mari marci din lume: GHD, Babyliss, Cbr Professional, Id Italian, Pralux, Agave Healing , L'Oréal Professionnel si multe altele doar la biblioteca FixAix,

Cum sa alegi un uscator de par profesional?


 1 - Profesionistii trebuie sa tina cont de greutate utilizator de parti, trebuie sa lucreze cu toata ziua si un dispozitiv prea greu poate deveni rapid problematic si poate crea multe MSD (tulburari musculare-scheletice) si oboseala rapida la bratului. Prin urmare, este recomandabil sa luati un uscator de par usor pentru a putea rezista o zi intr-o munca fara a suferi dureri la nivelul bratelor si a spatelui la sfarsitul zilei.

2 - Uscatoarele de par trebuie sa fie, de asemenea, puternice si robuste. Uscatoarele de par din salon lucreaza mult mai mult decat o casa privata si, prin urmare, trebuie sa le priviti cu atentie durata de viata, pentru a nu fi nevoit sa investeasca intr-un dispozitiv nou prea regulat.

3 - Puterea uscatorului de par este, de asemenea, foarte important: economiseste timp pretios in salon.

Cum sa alegi un uscator de par privat  ?

1 - Pentru persoane fizice, un utilizator de par clasic, care nu este prea greu pentru a fi practic in utilizare si de putere medie, va face treaba perfect.

2 - Nu este nevoie sa investeasca in produse de top pentru uz casnic, in plus, uscatoarele profesionale fiind foarte puternice, pot slabi fibra de par atunci cand sunt folosite foarte regulat, asa cum este cazul unor persoane private.

Vino in biblioteca fixaix si descopera gama noastra de uscatoare de par profesionale la preturi imbatabile!

❤️ www.fixaix.ro ❤️

Uscator de Par Air Ghd 2100W
10
Promotion
674.99 RON
749.99 RON
PARLUX HAIR DRYER ALYON jade
10
Promotion
629.99 RON
699.99 RON
PARLUX HAIR DRYER ALYON culoare Verde
10
Promotion
629.99 RON
699.99 RON
PARLUX HAIR DRYER ALYON blue noche
10
Promotion
629.99 RON
699.99 RON
Ghd HELIOS hairdryer visiniu
10
Promotion
1079.99 RON
1199.99 RON

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu