Brand
    Afișează (41)
Preț

RON  –  RON

  • 5RON
  • 1106RON
Volum
    Afișează (13)
Sex
Culoare
Discount
    Afișează (7)
Similare
AIX-F42340
(Comentarii: 2)
5
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Piepteni si perii

Piepteni si perii pentru folosire zilnica!

Periile electrice

Foarte la indemana si practice spre deosebire de ustensilele conventionale, eficienta si usurinta lor de utilizare pot reduce sentimentele de oboseala din brate, indiferent de volumul sau lungimea parului. Exista modele de perii de par fixe sau cu doua cai rotative cu o posibila optiune anti-friz.

Va sfatuim sa va alegeti peria electrica in functie de lungimea si textura parului, acest lucru va va permite sa profitati la maximum de toate aceste caracteristici. Exista doua tipuri de perii electrice, peria de suflare care poate fi utilizata pe parul umed pentru a-l usca si peria, si peria incalzita care poate fi utilizata pe parul uscat pentru a indrepta si dezlipi.

O perie de suflare cu o putere mai mica de 1000w va fi potrivita pentru parul scurt si fin. Pentru parul lung si gros, cel mai bine este sa optezi pentru o putere mai mare de 1000w pentru a fi eficient.

Periile de par

Accesorii pentru coafura care nu trebuie trecute cu vederea. Intr-adevar, o periere buna si utilizarea unei perii de calitate va asigura frumusetea parului. Periile de par sunt ideale pentru a avea grija de fibra de par si pentru a reduce electricitatea statica pe care o poate prinde parul pe vreme de vant de exemplu. Retineti ca un par supraincalzit in timpul periajului va fi electric, deci este de preferat sa petreceti putin mai mult timp pieptanandu-va parul  la o temperatura mai scazuta. Parul tau iti va spune multumesc.

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați