Brand
    Afișează (46)
Preț

RON  –  RON

  • 11RON
  • 396RON
Volum
    Afișează (17)
Sex
Culoare
Discount
    Afișează (6)
Similare
AIX-F42340
(Comentarii: 2)
5
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Farduri de ochi

Alege un make-up natural!

Machiajul joaca un rol deosebit de important in crearea unui look perfect, care sa iti exprime stilul cu bun gust. Cu ajutorul fardurilor de ochi putem realiza umbre, putem sa ne folosim de avantajul iluziilor optice pentru a marii vizual ochii, pentru a realiza efectul de ochi ascendenti in cazul pleoapelor lasate si tot felul de artificii stilistice.

Multitudinea de culori, texturi si finish-uri (mat, satinat, lucios, sidefat, glitter) ne permit sa alegem ceea ce se potriveste nevoilor noastre.

Pentru look-urile de zi se recomanda folosirea nuantelor apropiatre de tonul pielii, culori pastelate, discrete. Un machiaj de zi se poate transforma foarte usor intr-unul de seara cu ajutorul fardurilor pigmentate si intense, in culori inchise sau vibrante, cu finish-uri glittery ce reflecta lumina.

Fardurile reprezinta o modalitate de exprimare, asa ca deopotriva doamnele care sunt adeptele stilului clasic cat si persoanele excentrice si vulcanice vor putea alege din gama variata de produse, de la nuante pamantii pana la nuante de fucsia, magenta,  turquoise, verde, albastru s.a

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați