Brand
Preț

RON  –  RON

  • 30RON
  • 281RON
Volum
Sex
Culoare
Discount
Similare
AIX-F42340
(Comentarii: 2)
5
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Machiaj rezistent la apa

Ce trebuie sa stii despre machiajul rezistent la apa?

Produsele de machiaj waterproof isi castiga popularitatea in zilele noastre fiind variant cea mai rezistenta in contextul stresului cotidian si al agitatiei. Un produs de acest gen va fi intotdeauna apreciat de persoanele active si mereu pe fuga, deoarece isi doresc rezistenta indelungata pe parcurusl zilei. Acestea sunt preferate si de persoanele care se confrunta cu excesul de sebum si pentru care transferul rimelului pe pleoapa mobila, migrarea fondului de ten s.a sunt probleme zilnice.

Vara toata lumea merge la plaja sau la piscina, iar femeile incearca sa arate bine chiar si aici. Make-up artistul Mirela Vescan ne spune tot ceea ce trebuie sa stim despre machiajul rezistent la apa. "Acest tip de machiaj este util in orice anotimp, atata timp cat exista posibilitatea ca tenul sa intre in contact cu apa, intr-un fel sau altul. In acest sezon, parca musonic, machiajul rezistent la apa este indispensabil. Pe retelele de socializare se dezvolta moda fotografiilor 'selfie' care solicita, bineinteles, si un machiaj omniprezent, pe strada, pe plaja sau la piscina".

Make-up artistul Mirela Vescan explica ca exista un singur tip de fond de ten care nu este rezistent la apa si anume acel tip de produs profesional realizat chiar pe baza de apa, care se gaseste doar in portofolii specifice pentru machiaj profesional. "In rest, toate tipurile de fond de ten care se gasesc in comert si care se demachiaza cu lapte demachiant, sapun pentru fata sau apa micelara sunt rezistente la apa. Mai mult decat atat, apa are 'darul' de a fixa fondul de ten pe ten, de aceea exista si acele spray-uri cu apa termala, utile pentru fixarea machiajului", a adaugat make-up artistul.

Datorita noilor tehnologii s-au dezvoltat rimeluri, creioane de ochi, dar si produse pentru buze care rezista extrem de bine la transfer, chiar si in contactul cu apa sau in conditii de umezeala.

AIX-F36377
0.0
Stoc: 120 Produs(e)
281 RON
1 buc (281 RON / buc)
AIX-F27985
0.0
Aprovizionare
30 RON
6 buc (5 RON / buc)
AIX-F34087
0.0
Aprovizionare
145 RON 92 RON
90 ml (1 RON / ml)
Comentarii

Caută și găsește

Adaugă un comentariu

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați