https://fixaix.ro/la-cabine/

La Cabine

LaCabine este un brand spaniol cu o calatorie internationala, fiind prezent in Europa, Asia si America. Prezenta sa la nivel global a determinat intelegerea tendintelor si nevoilor clientului din intreaga lume.

La Cabine- un brand diferit si unic!

La Cabine lucreaza continuu la noi descoperiri, provocand-se sa gaseasca intotdeauna cele mai noi tehnologii din domeniu. Brandul La Cabine s-a nascut in Barcelona, ca un salon de beauty exclusivist ce isi mentinea contactul direct cu clientii. Astfel ca succesul salonului i-a inspirat sa creeze o gama de ingrijire profesionala care sa aduca esenta beauty-center-ului in casele clientilor.

Ce ii face diferiti?

Primul brand specializat in fiole- cu multiple intrebuintari cu super-ingrediente, menite sa atinga cele 3 puncte cheie: improspatare, eficienta si rezultate.

Formulele trec dincolo de lumea cosmetica si se imbina cu lumea farmaceutica. In plus, selecteaza ingrediente biologic-active care se remarca prin eficacitate si beneficii multiple.

La Cabine au un angajament fidel fata de oameni si mediu, motiv pentru care lucreaza pentru incluziunea persoanelor expuse riscului de excluziune sociala si acorda prioritate ambalajelor reciclabile si materialelor durabile.

Confectioneaza manual loturi mici asigurand o rotatie mai mare a produselor, ceea ce se traduce printr-o garantie de prospetime si calitate a tuturor produselor.


10
Promotion
107.99 RON
119.99 RON
10
Promotion
89.99 RON
99.99 RON
10
Promotion
82.59 RON
91.77 RON
10
Promotion
123.99 RON
137.77 RON
10
Promotion
123.99 RON
137.77 RON