https://fixaix.ro/kenzo/

KENZO

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde si-a deschis primul boutique in 1970. Combinatia elementelor traditionale japoneze cu stilul european si eleganta pariziana sunt tipice pentru brandul Kenzo.
Parfumurile Kenzo sunt ca si brandul – jucause, colorate si originale.

 Parfumurile "Kenzo" sunt create in colaborare cu multi parfumieri celebri precum Sophie Labbe, Daphne Bugey, Alberto Morillas, Olivier Cresp, Christophe Raynaud, Sophia Grojsman.

Originalitate, creativitate si o combinatie de elemente exotice sugerand cultura asiatica. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucator de anvergura in lumea modei si a parfumurilor. 
Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasa“, iar creatia sa emana energie, bucurie, nonconformism si inspiratie din natura.


Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fara indoiala, Flower by Kenzo, care raspunde la intrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, daca ar avea parfum?”. De remarcat sunt si parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colectia de parfumuri  Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo.  La randul lor, barbatii vor fi incantati de apa de parfum Kenzo Homme.


Kenzo Homme set cadou bărbați
10
Promotion
494.99 RON
549.99 RON