https://fixaix.ro/isdin/

ISDIN

Calatoria brandului Isdin a inceput in urma cu peste 45 de ani in Barcelona, Spania, la intersectia domeniului cosmeticii si domeniului farmaceutic. Dupa 45 de ani, ISDIN este inca in fruntea cercetarii in domeniul ingrijirii pielii, depasind granitele formularii cosmetice. Pentru a ajuta la obtinerea unei sanatati optime a pielii, creatiile brandului ating echilibrul perfect intre eficacitate si placere. Combina formule avansate cu texturi inovatoare pentru a asigura o experienta placuta. In calitate de companie lider in dermocosmetica europeana, sunt acum prezenti pe tot globul, lucrand mana in mana cu comunitatile stiintifice si cu medicii dermatologi pentru a oferi o gama de solutii avansate pentru piele, potrivite fiecarei nevoi ale pielii dumneavoastra.

Cercetarile si formulele ISDIN se concentreaza pe cele mai fundamentale obiceiuri ale pielii pentru a combate fotoimbatranirea si deteriorarea pielii: protejarea de efectele nocive ale soarelui, repararea daunelor existente si corectarea semnelor vizibile ale imbatranirii. 


Sunt condusi de convingerea ca toata lumea merita o piele sanatoasa, iar in spatele fiecareia dintre produsele pentru piele se afla ani de cercetare, dezvoltare si investigatii stiintifice.

Isdin face diferenta prin actiunile sale, intelegand ca fiecare decizie isi lasa propria amprenta, constientizand responsabilitatea de a constribui  la o planeta mai curata si la o societate mai sanatoasa. 

Fiecare pas al calatoriei produsului ISDIN este conceput pentru a minimiza impactul asupra mediului. Astfel, extrag doar resursele necesare din mediul inconjurator, pentru a maximiza eficienta; nu testeaza produsele pe animale; re-gandesc constant ambalajele produselor pentru a combate risipa de materiale.Isdin FOTOPROTECTOR compact SPF50+ #arena
10
Promotion
107.99 RON
119.99 RON
10
Promotion
116.99 RON
129.99 RON