https://fixaix.ro/givenchy/

| LA MAISON |GIVENCHY MAKEUP|

Givenchy a redefinit sic-ul din prima zi prin anul 1952, designerul Hubert de Givenchy a deschis usile casei de couture pariziene omonime dualitatea a fost muza lui iar prima sa colectie atesta acest lucru. Odata cu „Separables” lor au aparut fustele combinate pentru femei si miscarea casual-chic vestind sosirea unei noi ere in eleganta eliberata.fixaixfixaix

Audrey Hepburn i-a povestit lui Givenchy despre viziunea ei unica despre „frumusetea perfect imperfecta” si l-a inspirat sa creeze primul ei parfum L'Interdit pe care l-a creat special pentru ea. Trecerea catre parfumuri a venit firesc Givenchy considera ca parfumurile sunt o extensie a haute couture, eleganta pe care voia sa o transmita pieselor sale vestimentare. Asa ca a mers inainte si a prezentat publicului L'Interdit prin anul 1957, urmat de primul parfum pentru barbati doi ani mai tarziu.

In zilele noastre  produsele de frumusete Givenchy raman de ultima generatie iar haute couture inovatoare continua o mostenire care a inceput acum 60 de ani.