Set supliment alimentar Frederic M, pentru piele, HYALURO 2 60 capsule, ELASTICARE 14 pliculete, BEBIO 30 ml

AIX-FM-10003081
Beneficiile achizitiei fixaix.ro
Our advantages
Payment options

Set supliment alimentar Frederic M, pentru piele, HYALURO 2 60 capsule, ELASTICARE 14 pliculete, BEBIO 30 ml

 

Cele trei produse din acest kit functioneaza in complementaritate pentru frumusetea pielii tale, in interior si in exterior. Acidul hialuronic asociat cu colagenul va ofera un raspuns adaptat nevoilor pielii dumneavoastra. HALURO 2 promoveaza reinnoirea celulelor si hidratarea pielii. Gelul dublu concentrat absolut cu acizi hialuronici, hidrateaza, rasuceste epiderma si imbunatateste elasticitatea pielii.
ELASTICARE ofera 5000 mg de colagen marin pentru a imbunatati frumusetea si calitatea pielii din interior.

- HYALURO 2: o data pe zi, 2 capsule.
- ELASTICARE: 1 pliculet pe zi diluat in 200 ml de apa
- BEBIO: Aplicat in fiecare zi, este primul pas in rutina ta de frumusete. Poate fi aplicat sub crema de zi, precum si sub crema de noapte. Este recomandabil sa derulati programul pe o perioada de 3 luni pentru a beneficia de toate eficacitatile produselor si pentru a obtine rezultate optime.

Precautii de utilizare: Consultati foaia pentru fiecare ingredient al solutiei pentru a cunoaste precautiile inainte de utilizare.

[AHA01] - Ingrediente: acid hialuronic, invelisul plantei: hipromeloza, pulbere de suc de sfecla rosie, maltodextrina, colagen marin (peste), vitamina C (acid ascorbic), agent anti-aglomerare: saruri de magneziu ale acizilor grasi, drojdie imbogatita in seleniu, Vitamina E, vitamina A.

[DCH00] - INGREDIENTE: ROSA CENTIFOLIA FLOR, Rubus idaeus EXTRACT DE FRUCTE, GLICERINA, Aloe barbadensis GEL / Aloe barbadensis SUC DE FRUNZA, HIALURONAT DE SODIU, SODIU HIDROLIZAT, HIALURONAT, Acid, Acid sodic, Benziu ACID, ACID CITRIC, CITRONELOL, GERANIOL
[ELA01] - Ingrediente pentru 1 bat: hidrolizat de colagen de peste (83,3%), fructoza, acidifiant: acid citric, arome, regulator de aciditate: citrat de sodiu, agenti anti-aglomerare: carbonat de magneziu si dioxid de siliciu [nano], pulbere de suc de sfecla, culoare: beta-caroten, indulcitori: acesulfam potasic si sucraloza

Frédéric M este o companie lider in domeniul cosmeticelor, parfumurilor si bunastarii. Datorita produselor naturale si de calitate, compania a avut succes in toata lumea de la infiintarea sa in 1983 de catre fratii Munoz.

Fabrica situata in Pégomas (sudul Frantei) le permite sa controleze costul, excelenta si disponibilitatea produselor.

Cu propriul laborator integrat si terenuri de cultivare, productia „facuta in Franta” si dorinta de a-si satisface clientii cu produse de lux la preturi potrivite pentru toti.

Age
Adult
Amount
100 ml
Body area
Corp-cap-ochi
Brand
Frederic M
Classification
Solida
Color
multicolor
Country of origin
Europa
EAN
5949172033087
Intensity
Uz zilnic
MPN
AIX-FM-10003081
Opportunity
peste 10%
Sex
  • Unisex
Style
Modern
Tested-certified
Cruerlty free
Range
• Middl Market
Find similar

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Bestsellers
  • Most Popular
  • Recently Viewed
 
 
 
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase