https://fixaix.ro/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=elemis&dispatch=products.search

ELEMIS
Experimentati ce este mai bun din British cu aceasta colectie de lux de pictograme de ingrijire a pielii pentru o stralucire cu aspect sanatos, frumos prezentate in cabina telefonica emblematica ELEMIS. Aceasta rutina capsula de eroi de curatare, exfoliere, hranire si hidratare include favoritele premiate din cea mai bine vanduta gama Pro-Colagen de la ELEMIS, alimentata de un curcubeu de alge pentru a oferi hidratare pielii cu aspect mai tanar.fixaix

Suntem pasionati sa avem grija de pielea ta accentul nostru este de a oferi rezultate dovedite cu produse de ingrijire a pielii care sa se simta bine combinate cu o tehnologie patentata de ultima ora. Portofoliul nostru premiat de ingrijire a pielii include produse de ingrijire a pielii pentru fata si corp cu formule revolutionare, tratamente spa, suplimente si multe altele.

Iti cunoastem pielea pentru ca ti-am vazut pielea in fiecare an lucram cu multe milioane de clienti din intreaga lume - in spa-urile noastre, in magazinele noastre si prin consultatii virtuale. Experienta noastra vasta in servicii faciale inseamna ca avem cunostinte de prima mana despre tenul clientilor nostri si avem experienta in adaptarea solutiilor de ingrijorare a pielii pentru fiecare individ.

Natura alimenteaza produsele noastre prin aprovizionarea cu extracte naturale care se catalizeaza reciproc si prin valorificarea puterii celor mai bune ingrediente active ale naturii, putem oferi rezultate pe care le puteti vedea si simti atat in interior cat si in exterior.