https://fixaix.ro/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=dr.+rimpler&dispatch=products.search

DR. RIMPLER

Produsele Dr. RIMPLER sunt combinatia perfecta de ingrediente active naturale si medicinale si ofera astfel senzatii rapide de succes atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii.

Pielea noastra este reflectarea sufletului nostru si dezvaluie mai multe detalii despre noi decat credem. Pielea noastra poate rezista mult la stres nopti lungi de petrecere, alimentatie proasta sau stres psihologic pot avea un efect negativ asupra pielii noastre si pot duce la impuritati cu dezechilibrele genetice, ingrijirea incorecta sau igiena deficitara pot duce si la probleme ale pielii. Dr. RIMPLER a dezvoltat linia de ingrijire BASIC CLEAR + pentru cerintele tenului tanar cu probleme - o ingrijire armonioasa care ajuta pielea sa isi recapete noua frumusete. Pentru toti tinerii cu pielea cu imperfectiuni exista acum o linie si mai eficienta de produse cosmetice care ajuta BASIC CLEAR + de la Dr. Rimpler ofera un remediu pentru cosuri si inflamatii si asigura o piele pura si curata.