https://fixaix.ro/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=dr.+organic&dispatch=products.search

DR. ORGANIC, bioactiv

Dr Organic  cautam comorile lumii naturale pentru a descoperi cele mai pure si mai puternice extracte adancind in traditii vechi de secole si in botanice supraalimentate pentru a crea formulari inovatoare care te fac sa arati si sa te simti incredibil.

DR. ORGANIC
Ne aprovizionam cu tot ce are natura de oferit si includem intotdeauna in fiecare produs cosmetic ingrediente organice din intreaga lume, care sunt acreditate de organisme de certificare organice de top. Ne straduim intotdeauna sa folosim minimum 70% ingrediente cultivate organic in produsele noastre.fixaix

Bioactiv
Folosim extracte bioactive pentru a ne asigura ca fiecare produs este cu adevarat functional prin natura, iar proprietatile specifice si unice gasite in fiecare ingredient principal sunt mentinute si garantate.Evitam utilizarea ingredientelor sintetice adesea criticate pentru efectele lor secundare dure nu folosim niciodata Parabeni, Laurilsulfat de sodiu (SLS), Coloranti sintetici, Ulei mineral, DEA, BHT sau Isotiazolinone.Nu testam niciunul dintre produsele noastre sau materiile prime pe animale si nu cerem niciunei terte parti sa testeze in numele nostru. In UE, este ilegal sa testati animale in scopul industriei cosmetice, ca marca globala ne angajam sa fim fara cruzime si nu vom testa niciodata animale.

Vegetarian & Vegan
Toate produsele noastre sunt potrivite pentru vegetarieni, iar majoritatea sunt potrivite si pentru vegani. Folosim subproduse de origine animala durabila cum ar fi miere, ceara de albine, propolis, laptisor de matca si secretie de melc in unele game Dr Organic.

Viitorul este verde cu DR. ORGANIC
Avem incredere in natura si am fost inspirati de proprietatile benefice ale ingredientelor naturale pentru a crea gama noastra unica de produse de sanatate si frumusete, castigatoare de mai multe premii, imbunatatite organic. Revolutia verde a inregistrat cresteri semnificative ale produselor constiente de mediu, care sunt bune pentru noi si bune pentru planeta.Ne aprovizionam din punct de vedere etic cu cele mai bune extracte naturale durabile le sporim puritatea pastrandu-le organice si insistam sa ramanem complet fara cruzime si vegetarieni deoarece credem in lux care nu costa Pamantul.fixaix

Ingrediente naturale DR. ORGANIC
Organismele modificate genetic/modificate genetic sunt evitate pentru a se asigura ca toate formularile sunt cat mai naturale posibil. Produsele petrochimice precum uleiul mineral si vaselina sunt evitate. In schimb se folosesc uleiuri si extracte pe baza de plante acolo unde sunt folositi conservanti necesari pentru a garanta siguranta produsului si termenul de valabilitate, evitam utilizarea conservantilor neautorizati de organismele de certificare ecologica.

Ulei de palmier RSPO DR. ORGANIC
Produsele noastre nu contin ulei de palmier dar pot contine derivati de ulei de palmier ca alternativa la ingredientele sintetice. Folosim in mod activ furnizori care sunt certificati in conformitate cu sistemul durabil de ulei de palmier RSPO.

Dr.Organic ARGAN balsam de păr 265 ml
10
Promotion
44.99 RON
49.99 RON
Dr.Organic ARGAN șampon 265 ml
10
Promotion
44.99 RON
49.99 RON