Brand
    Afișează (96)
Preț

RON  –  RON

  • 3RON
  • 812RON
Volum
    Afișează (40)
Sex
Culoare
Discount
    Afișează (10)
Similare
AIX-F42340
(Comentarii: 2)
5
Stoc: 55 Produs(e)
210 RON 200 RON
3 g (67 RON / g)
Vedeți mai multe

BESTSELLER

Cosmetice speciale

Universul cosmeticelor speciale!

Catre un consum din ce in ce mai durabil, multi dintre noi decid acum sa apeleze la produsele cosmetice organice. Dar cum poti identifica un produs organic? Pana in prezent, exista diferite standarde si ne permit sa clasificam produsele de infrumusetare. Cu acest ghid „Produse organice”, intelegerea modului in care un produs de infrumusetare este certificat organic nu a fost niciodata mai usoara!

Ce este un produs de înfrumusețare organic?

Pentru a înțelege totul în câteva cuvinte... Astăzi mulți dintre noi dorim să apelăm la produsele ecologice, iar lumea cosmeticelor nu face excepție...

Dar ce este un produs de infrumusetare organic?

Este pur si simplu un produs fabricat din materii prime naturale si din agricultura ecologica. Astfel, veti gasi in produsele cosmetice organice substante precum uleiuri vegetale, ceruri esentiale sau chiar naturale! Si pentru ca stim ca organicul este bun, aceste produse vor aduce multe beneficii pielii tale, dar si sanatatii tale si Mamei Natura!

Deci, cucerit de organic?

De unde stii daca un produs de infrumusetare este organic?

Mentionam cateva reguli foarte simple pentru ca un produs de infrumusetare sa fie desemnat organic, acesta trebuie sa indeplineasca cerintele standardului francez ISO 16128. Dar exista si multe etichete si certificari, care permit verificarea si certificarea zilnica a produselor cosmetice.

Un produs cosmetic nu poate fi calificat drept „organic” numai daca indeplineste cel putin una dintre urmatoarele conditii:

Contine ingrediente 100% certificate din agricultura ecologica. A fost certificat „organic” de catre un organism de certificare. Dezvoltat in conformitate cu specificatiile publicate si indeplineste nivelul cerintelor, in ceea ce priveste continutul si ingredientele, ale organismelor de certificare.

Cele mai vândute acum

Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați