https://fixaix.ro/cocosolis/

COCOSOLIS 

Intr-o dimineata, odata cu rasaritul soarelui, Bet si Plam si-au dat seama ca sunt gata sa creeze COCOSOLIS, manati de dorinta de a crea ceva diferit, sanatos si frumos, evocand entuziasm si emotie, fara compromisuri, dar cu responsabilitate fata de oameni si natura.
Cocosolis dezvolta produse cu adevarat sanatoase, organice si complet naturale. 

Au reusit sa creeze un produs natural, cu grija si atentie la fiecare detaliu. Verifica originile fiecarui ingredient; toate uleiurile brute si esentiale sunt certificate organic si provin de la companii aprobate la nivel international. Sunt create cu o atentie nespusa la fiecare detaliu, al fiecarui ingredient pentru a obtine calitate fara compromisuri. Fiecare ingredient este ales cu atentie – in functie de locul de provenienta, cum este cultivat, cum este recoltat si cum este procesat. Toate uleiurile sunt presate la rece din seminte si nuci crude. Aceasta metoda de productie pastreaza cantitatea maxima de nutrienti naturali, vitamine, antioxidanti si substante biologic active pentru a hrani cu adevarat pielea si parul. Nu folosesc uleiuri minerale rafinate sau sintetice.

 Ambalajele sunt create din materiale reciclabile, dupa procesare putand fi folosite la confectionarea produselor de uz casnic, din respect pentru mediu, umanitate si crearea unei culturi durabile pentru conservarea naturii.


Cocosolis HAIR mască de păr 3in1 110 ml
10
Promotion
134.99 RON
149.99 RON