AIX-F20806

Good girl edp spray 80 ml

400 RON
648 RON
80 ml (5 RON / ml)
Reducere: 248 RON
Aprovizionare
Descopera lumea frumusetii!
60 zile
Puncte: 10 puncte

 Carolina Herrera Good Girl 

Auziți și voi sunetul tocurilor stiletto pășind în noapte prin agitația metropolei? Apa de parfum Carolina Herrera Good Girl inspirată din conceptul dualității femeii moderne, reflectă contradicții și contraste pentru orice personalitate: fie elegantă și enigmatică, fie îndrăzneață și sexy sau bună și rea. Senzualitatea misterioasă GOOD GIRL creează un parfum modern și sofisticat, care subliniază întotdeauna latura dvs. feminină!

  • un parfum floral oriental, de fiecare zi
  • exprimă caracterul dual al femeii
  • un flacon unicat, în formă de pantof cu toc stiletto

Compoziția parfumului:
Într-o armonie perfectă, notele de vârf prezentate de migdalele energice sunt combinate cu fațeta luminoasă și înviorătoare a iasomiei de Sambac și a tuberozei. Compoziția captivantă este încheiată cu tonurile calde și gurmande a boabelor de tonka și cacao, reprezentând latura femeii moderne.  

Povestea parfumului:
Sticla parfumului Good Girl, albastră-fumurie, completează look-ul de „femme fatale” și sfidează legile atracției pământești, exprimată prin simbolul suprem al puterii: tocul auriu stiletto! „Dacă îi dai unei fete pantofii potriviți, ea poate cuceri lumea.”

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

 

Brand
Carolina Herrera
Sex
Feminin
Volum
80 ml
Culoare
 Multicolor
EAN
8411061818961
Despre
Miros persistent
Material folosit
Sticla & plastic & carton.
Ingrediente
1.Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Intensitate
Uz zilnic
Varsta
Adult
Reducere
  • 15%-30%
Style
New
Testat-certificat
Cruerlty free
Textura
-
Clasificare
Mass market
Lungime
470
Lățime
440
Înălțime
200
Afișează similare
Salvați 33%
0.0
AIX-F31835
Gucci Mémoire d'Une Odeur   Deschideți poarta amintirilor, a trăirilor și a gândurilor ferecate în cotloanele memoriei. Apa de parfum unisex Gucci Mémoire d´Une Odeur evocă momentele de neuitat pe care ni le reamintim cu ochii închiși, fiindcă aparțin eurilor noastre anterioare....
Cod-inventar103 Note parfumLemnos. Prima apariție2002 BrandGucci SexUnisex
525 RON 350 RON
Reducere: 175 RON
30 ml (12 RON / ml)
Stoc: 5 Produs(e)
0.0
AIX-F32652
Jean Paul Gaultier Classique
Cod-inventar10 Note parfumParfum dama citrice! Prima apariție2005 BrandJean Paul Gaultier SexFeminin
592 RON 348 RON
Reducere: 244 RON
50 ml (7 RON / ml)
Stoc: 15 Produs(e)
AIX-F42473
Cod-inventar99 Prima apariție2005 BrandGivenchy SexFeminin Volum50 ml
750 RON 480 RON
Reducere: 270 RON
50 ml (10 RON / ml)
Stoc: 55 Produs(e)
0.0
AIX-F31723
    Estée Lauder Pleasures Intense   Lăsați-vă în voia magiei florilor. Apa de parfum pentru femei Estée Lauder Pleasures Intense conține o perfecțiune florală. Combinația concentrată a „celor mai bune” esențe florale creează un parfum intens feminin, care celebrează natura și...
Cod-inventar24 Prima apariție2002 BrandEstée Lauder SexFeminin Volum100 ml
446 RON
100 ml (4 RON / ml)
Stoc: 120 Produs(e)

"Pleasures intense edp spray 100 ml" TVA inclus.

AIX-F42472
Cod-inventar99 Note parfumFloral,picant,lemnos Prima apariție2005 BrandGivenchy SexFeminin
800 RON 340 RON
Reducere: 460 RON
35 ml (10 RON / ml)
Stoc: 75 Produs(e)

"Givenchy L Interdit Rouge Eau De Parfum Pentru Femei 35 ml" TVA inclus.

Nici un comentariu găsit

Livrare produs

Comanda va fi livrata in 2 si maxim 10 zile lucratoare prin curier rapid, in functie de adresa si de fluxul de lucru. Termenul de livrare poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului international, lucram direct cu depozite internationale tocmai pentru a nu avea incertitudine in calitatea sau originalitatea produselor comandate vedeți mai multe detalii aici...

Retur

Acceptam retur timp de 60 zile pentru toate comenzile făcute pe platforma fixaix.

În cazul în care produsele prezintă un defect la livrare, putem conveni cu privire la compensație sub forma unui voucher. Aveți dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma înlocuirii sau chiar daca este posibil repararea acestuia. În situația în care eliminarea defectului este imposibilă sau nerealizabilă pentru noi, aveți dreptul de a revendica reducerea prețului de achiziție și, dacă defectul este substanțial, vă puteți, de asemenea, retrage din acordul de cumpărare, mai multe detalii aici...

Culisele frumuseții
  • Populare pe la noi
  • Promoție
  • Vizualizări recente
 
 
 
V-ar mai putea interesa
Livrare rapidă

Posibilitate de alegere a curierului preferat

Produse autentice 100%

Importator direct, certificate europene de calitate

Retur garantat 60 zile

Testați, probați si dacă nu vă place returnați