https://fixaix.ro/bourjois/

Bourjois

Bourjois este o firma pariziana nascuta in 1863. Originile sale au avut loc in „Les Grands Boulevards”, una dintre cele mai artistice si pitoresti zone ale orasului. Fondatorul sau a inceput sa dezvolte produsele in propria sa casa si abia dupa 5 ani Monsieur Bourjois a decis sa extinda marca la nivel international si sa creeze o companie mare.

Primele sale creatii au vizat cosmetice de teatru, machiaj fantezist, culori stralucitoare si cu nomenclaturi amuzante, aceste produse au atins rapid faima datorita calitatii lor uimitoare si a reusit sa consacre unele dintre produsele sale ca icoane in lumea frumusetii, cum ar fi balsamuri, pudre si farduri de pleoape.

Merita mentionata actiunea lor de protest din timpul anilor 1920, deoarece a determinat femeile sa se emancipeze si sa-si proclame independenta, determinandu-le sa-si reafirme identitatea prin machiaj este o firma care se caracterizeaza prin gamele sale incredibile si largi de culori, pachetele sale avangardiste si pentru a tine intotdeauna cont de ultimele tendinte.

Bourjois VOLUME REVEAL mascara #022
10
Promotion
71.99 RON
79.99 RON